Ειδήσεις

«Λάδι» βγάζει πραγματογνώμονας αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για τις πλημμύρες

Μια νέα κατάσταση πραγμάτων στην εισαγγελική αξιολόγηση των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί, στα πλαίσια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως ποινικά κολάσιμων πράξεων από υπηρεσιακούς παράγοντες και αιρετούς για την απώλεια 4 ανθρώπων και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην δυτική πλευρά του νησιού από τις πλημμύρες, τον Νοέμβριο του 2013, προκάλεσε η υποβολή νέου πορίσματος από τον δεύτερο πραγματογνώμονα πολιτικό μηχανικό, που διόρισε η Πταισματοδίκης Ρόδου.

Παρότι με την πραγματογνωμοσύνη του πρώτου πραγματογνώμονα επιρρίπτονται σαφέστατες ευθύνες σε αιρετούς και δημοσίους υπαλλήλους για τις συνέπειες της μεγάλης νεροποντής, ο δεύτερος πραγματογνώμονας έχει διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων.

Παραμένει ακόμη άγνωστο πώς και πότε θα αποφανθεί ο τρίτος πραγματογνώμονας.

Διαβάστε αναλυτικά το πόρισμα του δεύτερου πραγματογνώμονα στην αυριανή έντυπη έκδοση της «δημοκρατικής»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου