ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
[361558] ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Άσκηση εκλογικού δικαιώματος του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Κυριακή 21 Μαΐου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Σήμερα ψηφί­ζουμε για το μέλλον μας», τόνισε ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης μετά την άσκηση του εκλο­γι­κού του δικαιώ­μα­τος.

Σε ανάρ­τηση που έκανε στον προ­σω­πικό του λογα­ρια­σμό στο facebook, ο κ. Μητσο­τά­κης σημεί­ωσε χαρα­κτη­ρι­στικά: «Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημο­κρα­τίας. Και σήμερα ψηφί­ζουμε για το μέλλον μας. Για καλύ­τε­ρους μισθούς, περισ­σό­τε­ρες και καλύ­τε­ρες δου­λειές. Για ένα πιο απο­τε­λε­σμα­τικό ΕΣΥ, για μία κοι­νω­νία με λιγό­τε­ρες ανι­σό­τη­τες, για μία πατρίδα πιο ισχυρή» και ευχή­θηκε «Kαλή ψήφο σε όλες και όλους!».

Ο πρό­ε­δρος της ΝΔ συνό­δευσε το κείμενό του με βίντεο από τη στιγμή που ο ίδιος άσκησε το εκλο­γικό του δικαί­ωμα στην Κηφισιά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.