Αθλητικά

Πιγκουίνοι Ρόδου: Την Κυριακή το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής

Αύριο Κυριακή 22 Μαΐου στο Κολλέγιο Ρόδου θα πραγματοποιηθεί το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής που διοργανώνουν οι Πιγκουίνοι Ρόδου.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Την Κυριακή 22 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ρόδου στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για τους αθλητές και τους γονείς του σωματείου μας το 2ο σεμινάριο αθλητικής διατροφής για το 2022.
Ο επιστημονικός συνεργάτης της ομάδα μας στα θέματα διατροφής θα βρεθεί στη Ρόδο με σκοπό να συνεχίσει τον κύκλο επισκέψεων με στόχο να προάγει την υγιεινή ζωή των αθλητών μας.
Στόχος της δεύτερης μας συνάντησης είναι να καλύψουμε βασικές απορίες σε σχέση με το πολύ σημαντικό ρόλο που παίζει η διατροφή στην καθημερινότητα των αθλητών.
Το θέματα μας θα είναι:
– Διατροφικές (και μη) συμβουλές για τους αγώνες
– Quiz διατροφικών γνώσεων
Στην ακαδημία βασικός είναι η συνεχής βελτίωση στις γνώσεις σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην αθλητική μας απόδοση όσο και στην καθημερινότητας μας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ανακαλύψουμε ποσό σημαντικός είναι ο ρόλος της διατροφής και στα δυο.
Θα είναι χαρά μας να έρθετε με πολλές απορίες και να συμμετέχετε ενεργά στην παρουσίαση, ώστε να μπορέσουμε να τις καλύψουμε με έγκυρες και υπεύθυνες απαντήσεις.
Στην συνέχεια θα διενεργηθούν σωματομετρικές μετρήσεις και μετρήσεις βασικού μεταβολισμού στο αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα της κολύμβησης όπου πλέον θα έχουν ένα συγκρίσιμο εργαλείο με τις μετρήσεις που έγιναν στην πρώτη επίσκεψη του συνεργάτη μας.
Για το σωματείο είναι κάτι που θέλουμε να καθιερώσουμε και είμαστε σίγουροι ότι είναι μια σημαντική προσθήκη για να βελτιώσουμε τις παροχές μας προς τους αθλητές μας.
Η είσοδος στο αμφιθέατρο θα επιτραπεί και σε 20 άτομα εκτός σωματείου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση κρατώντας θέση στα τηλ μας!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου