Τοπικές Ειδήσεις

Ανέφικτες επί του παρόντος οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Pόδου με τηλεδιάσκεψη

Mε έγγραφο που απέστειλε την 18η Μαΐου 2020 ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρόδου κ. Μιχάλης Σοκορέλος στον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και στους επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ.κ. Φ. Χατζηδιάκο, Δ. Κρητικό και Κ. Πότσο γνωστοποίησε την κατάσταση των μελών του συμβουλίου που ανταποκρίθηκαν στην από 8 Μαΐου 2020 πρόσκλησή του να ενημερώσουν αν διαθέτουν εξοπλισμό για να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις του οργάνου με τηλεδιάσκεψη.
Οι σύμβουλοι της μειοψηφίας διαμαρτύρονται διότι οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών διενεργούνται δια περιφοράς και αντιπροτείνουν να πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημα και να κινήσει τις διαδικασίες ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να ενημερώσουν σχετικά.
Από την παράταξη της πλειοψηφίας δεν ανταποκρίθηκαν οι κ.κ. Κ. Καρίκης, Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος, Μ. Σεϊτης, Γ. Τριάντος ενώ γνωστοποίησαν ότι δεν διαθέτουν εξοπλισμό οι κ.κ. Στ. Καρίκης, Στ. Δράκος, Ι. Ιατρίδης, Τσ. Κιαχαγιά, Γ. Πατσάης, Μ. Σοκορέλος και Κ. Ταρασλιάς.
Από την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» δεν ανταποκρίθηκαν οι κ.κ. Φ. Χατζηδιάκος, Ν. Γιαννάς, Σ. Καλαθενός, Δ. Καρατζιάς, Μ. Καφετζής, Μ. Παλαιολόγου, Μ. Σταυρής και Μ. Χριστοδούλου ενώ δεν έχει εξοπλισμό ο κ. Ι. Αφεντούλης.
Από την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δεν ανταποκρίθηκε ο κ. Γ. Σαρικάς και από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο κ. Κ. Τσουρούτης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου