Αθλητικά

Στην τελική ευθεία για το Galis 3 on 3!

Το «σμαραγδένιο νησί» της Ρόδου ετοιμάζεται να υποδεχθεί (από 20 έως 23 Ιουνίου) τον μεγάλο Νίκο Γκάλη στον τόπο καταγωγής του (ο πατέρας του ήταν από τον Άγιο Ισίδωρο της Ρόδου), σε ένα φαντασμαγορικό μπασκετικό event! Η εντυπωσιακή πλατεία δημαρχείου θα εμπλουτιστεί με μεγάλες εξέδρες και ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο εγκεκριμένο από τη FIBA ώστε να φιλοξενήσει τους αγώνες 3on3 του τουρνουά! Την Κυριακή 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, καθώς και VIP παιχνίδια με συμμετοχή σπουδαίων καλεσμένων που θα καλυφθούν τηλεοπτικά.
ΣΤΗΝ ΚΩ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Το νησί του «Ιπποκράτη» θα φιλοξενήσει το δεύτερο τουρνουά 3on3 προς τιμήν του μεγάλου Νίκου Γκάλη στην ιστορική πλατεία Ελευθερίας από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου. Στην πλατεία θα στηθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο εγκεκριμένο από τη FIBA, στο οποίο οι φίλοι του μπάσκετ θα παίξουν αγώνες 3on3, με αποκορύφωμα το μεγάλο τελικό στις 22 Σεπτεμβρίου που θα καλυφθεί και τηλεοπτικά!
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ
Η είσοδος για το κοινό στο Galis Basketball Camp 3on3 θα είναι δωρεάν. Στα τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν όσοι και όσες έχουν γεννηθεί μέχρι και το 2010. Η κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει από 3 μέχρι και 5 παίκτες στη σύνθεσή της, ενώ το κόστος της ατομικής συμμετοχής στο τουρνουά είναι 10 ευρώ. Η διεξαγωγή των τουρνουά θα γίνει με διαχωρισμό ηλικιακών κατηγοριών και οι αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Δηλώστε συμμετοχή στο www.galisbasketball 3on3 συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.galisbasketball.gr, την facebook page GalisBasketball 3on3 και το instagram account @galisbasketball.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η εγγραφή στο GALIS BASKETBALL 3on3 γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Αίτηση Συμμετοχής» στην ιστοσελίδα www.galisbasketball.gr έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας γίνεται μια φορά για κάθε ομάδα, από τον εκπρόσωπο και αρχηγό της. Εναλλακτικά, η εγγραφή μπορεί να γίνει στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου, που θα στηθεί από της 5 Ιουνίου, συμπληρώνοντας τη έντυπη φόρμα συμμετοχής.
Η συμμετοχή μίας ομάδας επικυρώνεται ύστερα από την:
1.Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στην ηλεκτρονική φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής » ή στην έντυπη φόρμα συμμετοχής στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου .
2.Κατάθεση συνολικού ποσού εγγραφής στον λογαριασμό του συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR 0201713880006388030020821, με αιτιολογία το όνομά σας και το ΑΦΜ σας. Αν μία ομάδα δηλώσει 5 άτομα, οφείλει να πληρώσει και για τα 5 άτομα, ακόμη και αν συμμετέχουν τελικά 3 ή 4 άτομα. Αν μία ομάδα πληρώσει για 5 άτομα και τελικά συμμετάσχουν λιγότερα, οι διοργανωτές δεν υποχρεούνται να επιστρέψουν χρήματα στους συμμετέχοντες.
3.Το κόστος για κάθε παίκτη είναι 10 € .
4.Ταυτοποίηση στο κιόσκι της Πλατείας Κύπρου την ημέρα έναρξης των αγώνων, όπου θα προσκομισθεί η απόδειξη κατάθεσης από τον εκπρόσωπο – αρχηγό της ομάδας και τα εξής έγγραφα για κάθε αθλητή ξεχωριστά:
-Αστυνομική ταυτότητα
-Δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση
-Ατομική δήλωση αποποίησης ευθύνης, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου