Τοπικές Ειδήσεις

Μ. Γλυνός: Με τη Νίκη της Συμμαχίας επανέρχεται η Διαφάνεια στην Περιφέρεια και ο σεβασμός στον πολίτη

Τις εγκαταστάσεις της ΚΑΪΡ επισκέφθηκε την Δευτέρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από στελέχη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΪΡ κ. Αγαπητό Παπουρδάνο και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους και να ενημερωθεί για τα στάδια παραγωγής των φημισμένων κρασιών της εταιρείας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των συνεργείων Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, τα γραφεία της Πολεοδομίας, τις εγκαταστάσεις της ΡΟΔΑ, το ΚΑΠΗ και τον ΔΟΝΑ όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα που του έθεσαν.

Το απόγευμα περιόδευσε στις περιοχές του Αγίου Νικολάου, του «Ζέφυρος» και του Αγίου Δημητρίου όπου οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα νίκης την ερχόμενη Κυριακή.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση και δήλωσε ότι η νίκη της ερχόμενης Κυριακής δεν θα είναι μόνο δική του και των συνεργατών του, αλλά θα είναι νίκη όλων των κατοίκων του της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

«Μετά τη Νίκη της Συμμαχίας, τη Νίκη των νησιωτών, επανέρχεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η διαφάνεια και ο σεβασμός στον πολίτη. Δεσμευόμαστε για ένα διαφορετικό ήθος και ύφος διοίκησης που θα αντιλαμβάνεται την δημόσια λογοδοσία ως υποχρέωση. Δεσμευόμαστε ότι όταν χρειαστεί θα χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι για να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε ως κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου.

Δεσμευόμαστε να ακούμε με προσοχή και σεβασμό τις τοπικές κοινωνίες και να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας χωρίς αποκλεισμούς, μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές. Διαθέτουμε την επιθυμία, το φιλότιμο, το σχέδιο και τις γνώσεις για να μετατρέψουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Γλυνός αναχώρησε για την Νίσυρο.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου