Ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής, 25 Μαΐου, τόσο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και για το Δήμο Ρόδου, η νομαρχιακή επιτροπή νοτίου συγκροτήματος Δωδ/νήσου του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιεί στο «Ροδίνι» συγκέντρωση στελεχών, σε μια προσπάθεια να τα ευαισθητοποιήσει για να προσέλθουν μαζικότερα στην κάλπη και να στηρίξουν τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Την συζήτηση άνοιξε με τοποθέτηση του ο κ. Τιμόθεος Παρασκευάς και άφησε αιχμή κατά του κ. Φώτη Χατζηδιάκου τονίζοντας είναι τιμή όταν ένα κόμμα βγαίνει και λέει σε στηρίζω…
“Σκεφτείτε πόσοι θα επιζητούσαν τη χθεσινή δήλωση μου. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι πως το περπάτημα χιλιομέτρων και το φίλημα αρκετών ανθρώπων δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που είπα χθες. Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στη συνείδηση του λαού. Διαχρονικά το 70% των πολιτών ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Λείπει το άγγιγμα του κόσμου σήμερα είμαστε εδώ γι αυτό. Πρέπει να κερδίσουμε. Εχουμε τους άξιους και τους ικανούς”.

Τον λόγο πήρε και ο Στάθης Κουσουρνάς που τόνισε ότι αδικήθηκε στις εκλογές ο Γιάννης Μαχαιρίδης και πρέπει να στηριχθεί.

Φωτορεπορτάζ:

Ένα σχόλιο στο Απάντηση Τιμόθεου Παρασκευά στον Φώτη Χατζηδιάκο από τη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ

  1. Avatar Ο/Η Anagnostis λέει:

    ….και η ανεξαρτησια του;;;;;;-))))))

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ