ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα φάιναλ-φορ Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Ε.Α.ΚΑ.!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος στις παγκο­ρα­σί­δες και η Ε.Α. Καλύ­μνου στους παίδες, πήραν τα εισι­τή­ρια για τα φάιναλ-φορ των τοπικών πρω­τα­θλη­μά­των… Την πρό­κριση του στο φάιναλ-φορ των παγκο­ρα­σί­δων πανη­γυ­ρί­ζει και μαθη­μα­τικά από χθες ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, ο οποίος κέρδισε με 27-19 τον Κλε­ό­βουλο Λίνδου. Οι «ερυ­θρο­κί­τρι­νες» πήραν το πολύ­τιμο ροζ φύλλο αγώνα και θα τερ­μα­τί­σουν στη δεύτερη θέση, οπότε στον ημι­τε­λικό θα αντι­με­τω­πί­σουν την Ε.Α.ΚΑ. (μεγάλο φαβορί για τον τίτλο), ενώ ο Κολοσ­σός (θα είναι πρώτος στον όμιλο Ρόδου) περι­μέ­νει να μάθει τον αντί­παλο του.

Η Ε.Α. Καλύ­μνου έκανε το θαύμα της, κέρδισε με +27 (73-46) την Α.Ε. Δικαίου και προ­κρί­θηκε (ως δεύτερη από τον όμιλο νήσων) στο φάιναλ-φορ του παι­δι­κού πρω­τα­θλή­μα­τος. Η ομάδα του Γιάννη Κοσσαρή ήθελε νίκη με +26 για να αφήσει εκτός του Έσπερο Κω και τα κατά­φερε απέ­να­ντι στην αδιά­φορη βαθ­μο­λο­γικά Α.Ε. Δικαίου, η οποία έκοψε πρώτη το νήμα στον όμιλο νήσων. Οι «σφουγ­γα­ρά­δες» με τον κατα­πλη­κτικό Αλα­χούζο ήταν το απόλυτο αφε­ντικό απέ­να­ντι στην κακή Α.Ε. Δικαίου, η οποία ηττή­θηκε με -26, αλλά δεν τα έβαψε μαύρα, αφού πήρε το εισι­τή­ριο για την τελική φάση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.