- Ο Θανάσης Χρυσάκης, 18χρονος αθλητής από την Κάλυμνο, θα αγωνιστεί στον Ιπποκράτη Κω στο πρωτάθλημα της National League 2.
- Η απόκτησή του εντάσσεται στο πλάνο του Ιπποκράτη να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές από τα Δωδεκάνησα.
- Ο Χρυσάκης θα συμμετάσχει επίσης στην ομάδα του, την Ε.Α.ΚΑ., στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με διπλό δελτίο.
- Αυτή η κατάσταση προσφέρει στον νεαρό αθλητή την ευκαιρία να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα.
Στον Ιπποκράτη Κω θα αγωνιστεί ο Θανάσης Χρυσάκης, ο ταλαντούχος 18χρονος αθλητής από την Κάλυμνο, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να πάρει σημαντικές εμπειρίες στο πρωτάθλημα της National League 2. Η απόκτησή του εντάσσεται στο πλάνο του Ιπποκράτη να δώσει χώρο και ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά από τα Δωδεκάνησα, ώστε να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας. Παράλληλα, ο Χρυσάκης θα συνεχίσει να ενισχύει και την ομάδα του, την Ε.Α.ΚΑ., στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής με διπλό δελτίο. Πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για τον νεαρό αθλητή, που θα συνδυάσει την παρουσία του σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.