Ο τεχνικός διευθυντής του Α.Σ. Ρόδος Νικήτας Μαλλιάκας μίλησε στην mikriliga.com αναφορικά με την ομάδα των «ελαφιών» , τον τρόπο που προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τα σενάρια περί διακοπής ή όχι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων»:
«Καταρχάς θα ήθελα να αναφερθώ στην κίνηση του προέδρου μας, κ. Μαρτίνη να πληρώσει άπαντες στον σύλλογο και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να φαντάζει όχι και τόσο εύκολο για να γίνει πράξη! Ωστόσο ο κ. Μαρτίνης προκάλεσε μία ευχάριστη έκπληξη σε όλα τα μέλη της ομάδας και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωση τους θέλησαν να τον ευχαριστήσουν.
Η Ρόδος για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι και λειτουργεί ως οικογένεια!
Μιας και αναφέρθηκα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, θα ήθελα να πω ότι παρότι όλοι οι χώροι προπόνησης είναι κλειστοί λόγω του κορωνοϊού, ο προπονητής μας σε συνεννόηση με τον γυμναστή, καθημερινά δίνει προγράμματα ατομικά στους ποδοσφαιριστές και τους παρακολουθεί διαδικτυακά με σκοπό άπαντες να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που επιστρέψουμε στην κανονικότητα!
Σε περίπτωση που επιστρέψουμε στα γήπεδα με σκοπό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εμείς από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι!
Από την άλλη όμως θα ήθελα να πω ότι αν δεν ξεκινήσουμε, τότε κατά την προσωπική μου άποψη το σενάριο της αναδιάρθρωσης θα πρέπει να γίνει πράξη. Αναφέρομαι σε αυτό γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να διορθωθεί η περσινή αναδιάρθρωση, η οποία γύρισε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω!
Πάντως η Ρόδος όπως λέει και ο πρόεδρος μας είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί σε ακόμη μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που συμμετείχε φέτος και πανάξια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια! Επίσης, η ιστορία της Ρόδου και φυσικά η διοίκησή της, επιτάσσει την ανάγκη να βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας!
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ