Θα θέλαμε να ευχηθούμε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας που τις Άγιες αυτές ημέρες εργάστηκαν αγόγγυστα με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προκειμένου να εφαρμοστούν τα έκτακτα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID 19.

Επίσης να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΔΟΥ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Μπόνη Νικόλαο που προσέφερε το φαγητό στα μέλη μας που κλήθηκαν να εργαστούν την ώρα της Αναστάσης και την ημέρα του Πάσχα, στην εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ και ιδιαίτερα στον Παντελή Κουγιό για την προσφορά των ποτών, την εταιρεία KOZAS FOOD SERVICE και τον Μάκη Κόζα που προμήθευσε τα σκεύη.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε με την βοήθεια του θεού να ξεπεράσουμε αυτήν δοκιμασία και να μην χρειαστεί ξανά να περάσουμε έτσι αυτές τις Άγιες μέρες. Γρήγορη ανάρρωση σε όσους νοσούν και δύναμη και κουράγιο στους γιατρούς και σε στο νοσηλευτικό προσωπικό που παλεύουν με τον αόρατο εχθρό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                 Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ   ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

Ένα σχόλιο στο Ανακοίνωση για το Πάσχα της Ενωσης Αστυνομικών Νότιας Δωδεκανήσου

  1. Avatar Ο/Η Nektarios λέει:

    Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία που σαυτές τις δύσκολες συνθήκες προσπάθησε να τηρηθούν τα μέτρα ! Καλό κουράγιο για το καλό της κοινωνίας !

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ