Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», η Μένη Χατζηνικολάου-Παπανικήτα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω τη Μένη Χατζηνικολάου-Παπανικήτα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Μένη, είναι μια σκληρά εργαζόμενη οδοντίατρος και μητέρα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εμπειρία της στα κοινά, θα βοηθήσει τους νέους της συμπορευόμενους να συνεργαστούν και με ομαδικότητα να οδηγήσουμε τον Τόπο μας στο σωστό δρόμο. Η συμμετοχή της Μένης στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, είμαι πεπεισμένος ότι θα βοηθήσει να «αστράψει» και πάλι το χαμόγελο της Ρόδου που όλοι ονειρευόμαστε.»

Η Μένη Χατζηνικολάου-Παπανικήτα ανέφερε τα εξής: «Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Με Δύναμη Για τη Ρόδο» με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί ξέρω τις δυνατότητες του νησιού μας και θέλω να προσφέρω, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Ρόδο, που θα αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο στην Ελλάδα στο εξωτερικό.»

Βιογραφικό

Η Χαριτωμένη (Μένη) Χατζηνικολάου – Παπανικήτα του Μιχαήλ γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι παντρεμένη με τον ακτινολόγο Μιχάλη Παπανικήτα και έχουν δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα της Χειρουργού Οδοντιάτρου στη Ρόδο.

Είχε συμμετοχή στον Α’ και Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο παρελθόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου