Ο Σταμάτης Σαββάκης και ο Νίκος Δράκος πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων -Κορασίδων, το οποίο γίνεται στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια.

Οι αθλητές του Ροδήλιου στον προκριματικό αγώνα στο ατομικό πουρσουίτ παίδων, που έγινε το πρωί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, τερματίζοντας στην πρώτη και δεύτερη θέση με χρόνο 2.26.460 και 2.28.201 αντίστοιχα, με τον Σταμάτη Σαββάκη να κατακτά την πρώτη θέση στο απογευματινό τελικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στον προκριματικό αγώνα πόντων παίδων που έγινε το πρωί αγωνίστηκαν οι Νίκος Δράκος και Ιάκωβος Κούρος, οι οποίοι και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος. Στον τελικό που έγινε το απόγευμα μεγάλος νικητής ήταν ο Νίκος Δράκος ενώ στην έβδομη θέση κατετάγη ο Ιάκωβος Κούρος.

Στην συνέχεια αργά το βράδυ έγινε ο προκριματικός στο αγώνισμα σκρατς παίδων, όπου αγωνίστηκαν οι αθλητές Σταμάτης Σαββάκης και ο Νίκος Δράκος, οι οποίοι και προκρίθηκαν στον τελικό που θα διεξαχθεί αύριο.

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Πανταζής δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα των αθλητών του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ομάδας, Τάσο Μανουκιάν και Δήμητρα Πατάπη για την βοήθεια που παρέχουν σε ότι αφορά στις προπονήσεις και την προετοιμασία της ομάδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ