ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη Τετάρτη με Παναθηναϊκό

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Το γρά­ψα­με χθες, ισχύ­ει… Σε πε­ρί­πτω­ση που ο Πα­να­θη­ναϊ­κός απο­κλειό­ταν πριν από το πέμ­πτο παι­χνί­δι από την ισπα­νι­κή Λα­μπο­ράλ Κού­τσα, τα παι­χνί­δια με τον Κο­λοσ­σό θα άλ­λα­ζαν ημε­ρο­μη­νία και θα γί­νο­νταν νω­ρί­τε­ρα. Δυ­στυ­χώς, οι Ισπα­νοί, στους οποί­ους αγω­νί­ζε­ται ο «δικός μας» Μάικ Τζέιμς, «σκού­πι­σαν» τους «πρά­σι­νους» με 3-0 νίκες και πέ­ρα­σαν στο φάι­ναλ-φορ της Ευ­ρω­λί­γκας. Έτσι, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. «με­τέ­θε­σε» τους αγώ­νες των πλέι-οφ για πριν από το Πάσχα, αντί για τις 3 και τις 5 Μαΐου. Συ­γκε­κρι­μέ­να το πρώτο παι­χνί­δι με­τα­ξύ των δύο ομά­δων θα διε­ξα­χθεί τη Με­γά­λη Δευ­τέ­ρα 25 Απρι­λί­ου, ενώ η ανα­μέ­τρη­ση στη Ρόδο τη Με­γά­λη Τε­τάρ­τη 27 του μήνα. Και οι δύο ανα­με­τρή­σεις θα ξε­κι­νή­σουν στις 17:00… Η αλ­λα­γή της ημε­ρο­μη­νί­ας βο­λεύ­ει φυ­σι­κά τους «θα­λασ­σί», αφού μετά το τέλος της σει­ράς των αγώ­νων, που λο­γι­κά θα βρει νι­κη­τές τους «πρά­σι­νους», θα τε­λειώ­σει ορι­στι­κά μία ακόμη επι­τυ­χη­μέ­νη χρο­νιά για τον Κο­λοσ­σό, οπότε και θα φύ­γουν για τις πα­τρί­δες τους, οι ξένοι παί­κτες των Ρο­δι­τών. Μά­λι­στα, η Κ.Α.Ε. Κο­λοσ­σός εξέ­δω­σε και ανα­κοί­νω­ση χθες για τα ει­σι­τή­ρια του τε­λευ­ταί­ου εντός έδρας αγώ­νας της χρο­νιάς κό­ντρα στον Πα­να­θη­ναϊ­κό.

«Η Κ.Α.Ε. Κο­λοσ­σός H Hotels ενη­με­ρώ­νει ότι η διά­θε­ση των ει­σι­τη­ρί­ων για τον εντός έδρας αγώνα της ομά­δας μας με τον Πα­να­θη­ναϊ­κό (Mεγάλη Τε­τάρ­τη 27 Απρι­λί­ου στις 17:00) για την α’ φάση των πλέι-οφ της Basket League έχει ξε­κι­νή­σει. Τιμές ει­σι­τη­ρί­ων: 20 ευρώ γε­νι­κή εί­σο­δος και 10 ευρώ για παι­διά από 5 έως 14 ετών. Η αγορά παι­δι­κού ει­σι­τη­ρί­ου, πραγ­μα­το­ποιεί­ται ΜΟΝΟ από τα γρα­φεία της ΚΑΕ και ο αριθ­μός είναι πε­ριο­ρι­σμέ­νος. Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι για την αγορά του κάθε ει­σι­τη­ρί­ου, χρειά­ζε­ται απα­ραί­τη­τα ο αριθ­μός ΑΜΚΑ ή ο αριθ­μός δια­βα­τη­ρί­ου ή η άδεια πα­ρα­μο­νής και ο κάθε φί­λα­θλος να έχει μαζί του την αστυ­νο­μι­κή του ταυ­τό­τη­τα. Προ­τεί­νου­με στους φι­λά­θλους της ομά­δας μας να προ­μη­θευ­τούν έγκαι­ρα το ει­σι­τή­ριό τους, ώστε να απο­φευ­χθεί οποια­δή­πο­τε τα­λαι­πω­ρία και κα­θυ­στέ­ρη­ση την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟ­ΠΟΣ ΑΓΟ­ΡΑΣ

Η πώ­λη­ση των ει­σι­τη­ρί­ων θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί με τους πα­ρα­κά­τω τρό­πους:

-Από τα γρα­φεία της ΚΑΕ (Πλα­τεία Βρού­χου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261, [email protected]) τις πα­ρα­κά­τω ημέ­ρες και ώρες: Σή­με­ρα και αύριο (10:00-14:00), Κυ­ρια­κή (11:00-14:00), Με­γά­λη Δευ­τέ­ρα και Με­γά­λη Τρίτη (10:00-14:00

-Online ( https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/ ).

-Tην ημέρα του αγώνα (Με­γά­λη Τε­τάρ­τη), από τις 12:00, στα εκ­δο­τή­ρια του Βε­νε­το­κλεί­ου.

ΜΕ ΠΕ­ΔΟΥ­ΛΑ­ΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Οι απο­φά­σεις ελή­φθη­σαν άμεσα από την πλευ­ρά του Πα­να­θη­ναϊ­κού και μετά την απο­χώ­ρη­ση του Σάσα Τζόρ­τζε­βιτς, βρέ­θη­κε ο αντι­κα­τα­στά­της του εντός ολί­γων ωρών. Οι «πρά­σι­νοι» στρά­φη­καν στη γνώ­ρι­μη λύση του Αρ­γύ­ρη Πε­δου­λά­κη, ανα­κοι­νώ­νο­ντας τη συμ­φω­νία του μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον κό­ουτς που έχει κα­τα­κτή­σει μαζί τους ένα πρω­τά­θλη­μα Ελ­λά­δος (2013) και δύο Κύ­πελ­λα Ελ­λά­δος (2013, 2014). Ανα­λυ­τι­κά: «Η ΚΑΕ Πα­να­θη­ναϊ­κός ανα­κοι­νώ­νει τη συμ­φω­νία της με τον Αρ­γύ­ρη Πε­δου­λά­κη για την ανά­λη­ψη της τε­χνι­κής ηγε­σί­ας της ομά­δας μέχρι το τέλος της τρέ­χου­σας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου με στόχο την κα­τά­κτη­ση ενός ακόμη πρω­τα­θλή­μα­τος».

ΔΙΑ­ΜΑ­ΝΤΙ­ΔΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ «ΒΕ­ΝΕ­ΤΟ­ΚΛΕΙΟ»

Θυ­μη­θεί­τε το… Η ιαχή «Δια­μα­ντί­δης οε­ο­ε­οε» θα ακου­στεί τη Με­γά­λη Τε­τάρ­τη και στο «Βε­νε­τό­κλειο». Στο παι­χνί­δι της κα­νο­νι­κής πε­ριό­δου, οι «θα­λασ­σί» τί­μη­σαν τον 3D για την τε­ρά­στια προ­σφο­ρά του στο ελ­λη­νι­κό μπά­σκετ, θε­ω­ρώ­ντας ότι ήταν η τε­λευ­ταία φορά που θα έπαι­ζε στο «Βε­νε­τό­κλειο». Ο Κο­λοσ­σός όμως τερ­μά­τι­σε έβδο­μος και «έπεσε» πάνω στον δεύ­τε­ρο Πα­να­θη­ναϊ­κό. Αυτό ση­μαί­νει ότι ο τε­ρά­στιος αυτός Έλ­λη­νας αθλη­τής, που θα στα­μα­τή­σει από την ενερ­γό δράση, θα έρθει για μία τε­λευ­ταία μο­να­δι­κή μπα­σκε­τι­κή πα­ρά­στα­ση στο «Βε­νε­τό­κλειο» σε λι­γό­τε­ρο από μία εβδο­μά­δα. Το παι­χνί­δι των «πρα­σί­νων» με την Λα­μπο­ράλ Κού­τσα ήταν το τε­λευ­ταίο του στην Ευ­ρω­λί­γκα, ενώ ο «Μη­τσά­ρας» θα παί­ξει (αν όλα πάνε καλά) για μία ακόμη φορά στη Ρόδο. Και μόνο η πα­ρου­σία του στο νησί εγ­γυά­ται ακόμη ένα sold out, αφού όλοι θέ­λουν να τον δουν να παί­ζει ξανά με τα χρώ­μα­τα του Πα­να­θη­ναϊ­κού στο «Βε­νε­τό­κλειο».

ΧΩΡΙΣ ΑΓΩ­ΝΙ­ΣΤΙ­ΚΑ ΠΡΟ­ΒΛΗ­ΜΑ­ΤΑ

Όπως είναι εύ­λο­γο η αλ­λα­γή πλά­νων από τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. επι­σπεύ­δει και το χρόνο προ­ε­τοι­μα­σί­ας του Κο­λοσ­σού για τα παι­χνί­δια με τους «πρά­σι­νους». Ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης θα ανε­βά­σει ανα­γκα­στι­κά τους ρυθ­μούς, αφού ου­σια­στι­κά έμει­ναν πλέον 4-5 προ­πο­νή­σεις μέχρι το τέλος της χρο­νιάς. Η απο­στο­λή του Κο­λοσ­σού θα ανα­χω­ρή­σει την προ­σε­χή Κυ­ρια­κή για την Αθήνα, αφού τη Με­γά­λη Δευ­τέ­ρα έχει ορι­στεί το παι­χνί­δι, ενώ την επό­με­νη μέρα θα γίνει «χα­λά­ρω­μα» στο «Βε­νε­τό­κλειο» και τη Με­γά­λη Τε­τάρ­τη θα διε­ξα­χθεί η εντός έδρας ανα­μέ­τρη­ση με το «τρι­φύλ­λι». Ιδιαί­τε­ρα αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα δεν υπάρ­χουν για τον Έλ­λη­να τε­χνι­κό, ο οποί­ος θα έχει όλους τους παί­κτες στη διά­θε­σή του, με εξαί­ρε­ση το Σω­τή­ρη Μα­νω­λό­που­λο. Ο 28χρο­νος φόρ­γουορντ τι­μω­ρή­θη­κε με ποινή μίας αγω­νι­στι­κής από τον αθλη­τι­κό δι­κα­στή και δεν θα αγω­νι­στεί στην ανα­μέ­τρη­ση της Με­γά­λης Δευ­τέ­ρας στο Ο.Α.Κ.Α.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.