Στο τελευταίο χρονικό διάστημα εξαγγέλλονται βελτιώσεις σε πολλά γήπεδα του νησιού μας, με τοποθέτηση ή αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα όπως και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.
Ο Κλεόβουλος νιώθει αδικημένος, καθώς το γήπεδο Λίνδου δεν βρίσκεται μέσα στις εξαγγελίες των τοπικών Αρχών, παρότι οι πυλώνες για τον ηλεκτροφωτισμό βρίσκονται παρατημένοι στο γήπεδο από το 2007.
Οι Λινδιακοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για προεκλογικά τερτίπια, καταγγέλλοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχει σχέση με την πολιτική και τις εκλογές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους πολιτικούς φορείς, υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που πριν τις εκλογές ΄΄μοιράζουν΄΄ βελτιώσεις στα γήπεδα του νησιού μας, ηλεκτροφωτισμό, νέους χλοοτάπητές και ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ που είχαν δώσει στην ομάδα μας για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Λίνδου.
Κάνοντας μια αναφορά στο παρελθόν θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στο γήπεδο της Λίνδου μετά από προσωπικές επαφές και διαβουλεύσεις του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ομάδας μας Μιχάλη Διακογεωργίου είχε τοποθετηθεί χλοοτάπητας το έτος 2007 με προγραμματική σύμβαση του τότε Δήμου Λινδίων και της Περιφέρειας Δωδεκανήσου και είχαν προμηθευτεί όλον τον εξοπλισμό για τον πλήρη ηλεκτροφωτισμό (βάσεις, κολώνες, προβολείς κλπ).
Από το 2007 οι μεν κολώνες και οι βάσεις είναι εκτεθειμένες έξω από το γήπεδό μας, τα υπόλοιπα μπορέσαμε και τα αποθηκεύσαμε σε χώρους του πρώην Δήμου Λινδίων.
Ενημερώνουμε την κοινή γνώμη με αυτήν την επίσημη ανακοίνωση για να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχει σχέση με την πολιτική και τις εκλογές.
Ως μια θερμή παράκληση θέλαμε να αναφέρουμε ότι όσα γήπεδα σε όλη την Δωδεκάνησο έχουν τεχνητό χλοοτάπητα χρειάζονται συντήρηση την οποία οι ερασιτεχνικές μας ομάδες δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν με αποτέλεσμα τα γήπεδα να φθείρονται και να καταστρέφονται γρηγορότερα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συντήρηση αυτών των γηπέδων με επαγγελματικό τρόπο είναι σε κόστος λιγότερη από την αντικατάσταση του χλοοτάπητα που σε πέντε χρόνια θα χρειάζονται τα περισσότερα γήπεδά μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ