ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαντορινιός: Μέσα στον Απρίλιο θα κλείσουμε την αξιολόγηση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σαντορινιός

«Πι­στεύω ότι μέσα στον Απρί­λιο θα μπο­ρέ­σου­με να κλεί­σου­με την αξιο­λό­γη­ση και να πάμε πα­ρα­κά­τω» δή­λω­σε ο υφυ­πουρ­γός Ναυ­τι­λί­ας Νε­κτά­ριος Σα­ντο­ρι­νιός. Ο κ. Σα­ντο­ρι­νιός, μι­λώ­ντας στον ρα­διο­σταθ­μό Αθήνα 9.84 απέ­κλει­σε εν­δε­χό­με­νο διε­ξα­γω­γής πρό­ω­ρων εκλο­γών λέ­γο­ντας: «Αυτή τη στιγ­μή, δεν υπάρ­χει κα­νέ­νας λόγος να γί­νουν εκλο­γές. Όχι για τη δια­σφά­λι­ση κομ­μα­τι­κών τι­μα­ρί­ων και εξου­σί­ας, αλλά γιατί θα δη­μιουρ­γή­σουν με­γα­λύ­τε­ρο πρό­βλη­μα στην ελ­λη­νι­κή οι­κο­νο­μία που είναι το τε­λευ­ταίο που χρεια­ζό­μα­στε».

Ερω­τη­θείς τι θα πρέ­πει να γίνει για να απο­φευ­χθεί η επα­νά­λη­ψη του κα­λο­και­ριού του 2015, όπως ανέ­φε­ρε το πρα­κτο­ρείο Bloomberg, απά­ντη­σε: «Δεν υπάρ­χει καμ­μία ανα­λο­γία με το 2015. Δεν θα φτά­σου­με εκεί. Δεν συμ­φέ­ρει κα­νέ­ναν ούτε στην Ευ­ρώ­πη, ούτε στην Ελ­λά­δα, να κρα­τή­σει αυτή η ιστο­ρία και να οδη­γή­σει σε αδιέ­ξο­δο. Το 2015, τα τα­μεία τα οποία μας πα­ρε­δό­θη­σαν, ήταν αρ­νη­τι­κά κατά 550 εκα­τομ­μύ­ρια. Επί­σης, δεν υπήρ­χε συμ­φω­νία και εί­χα­με πιε­στι­κό­τε­ρες ανά­γκες, από όσες έχου­με αυτή τη στιγ­μή. Είμαι απο­λύ­τως σί­γου­ρος ότι πολύ σύ­ντο­μα η αξιο­λό­γη­ση θα κλεί­σει».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.