Τοπικές Ειδήσεις

Διακοπή ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα της Περιμετρικής οδού Ρόδου

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων & Υποδομών του Δήμου Ρόδου σας ενημερώνει ότι λόγω ρευματοκλοπών που συντελέστηκαν, βανδαλισμών σε εξοπλισμό ηλεκτροφωτισμού αλλά και σε άρση επικινδυνότητας στο δίκτυο οδικού φωτισμού, προέβη σε διακοπή της ηλεκτροδότησης φωτισμού στο τμήμα της Περιμετρικής οδού της πόλης και συγκεκριμένα από την είσοδο του νέου Καρνάγιου Ρόδου έως το σημείο σύγκλισής της με την Λ. Καλλιθέας (έως το κτίριο της επιχείρησης “Παλιούρης”) έως ότου γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και γίνει άρση των επισφαλών συνθηκών.

Ενημερώνουμε το κοινό για την εν λόγω διακοπή ηλεκτροφωτισμού και να επιστήσουν την προσοχή τους οι οδηγοί έως το πέρας των απαραίτητων εργασιών, όπου και θα αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός της οδού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου