Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στα παιδιά, στους συγγενείς και στους οικείους του Γιώργου Γεωργιάδη, ενός δραστήριου μέλους της τοπικής κοινωνίας.

«Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν μία έντονη προσωπικότητα. Άνθρωπος με οράματα τα οποία δεν δυσκολευόταν ποτέ να εκθέσει. Η προσωπική του ζωή ήταν απόλυτα αρμονική με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Καινοτόμος, ριζοσπάστης, ασυμβίβαστος. Τα «δήθεν» και η σκοπιμότητα ήταν άγνωστα για αυτόν. Δεν είχε απλά το θάρρος της γνώμης του, θα μπορούσε κανείς να πει, ότι είχε το «θράσος» της γνώμης του. Μια γνώμη η οποία ήταν βαθιά και απόλυτα τεκμηριωμένη. Μια γνώμη η οποία εισήγαγε διαφορετική αντίληψη στην επιχειρηματικότητα της Ρόδου. Μια γνώμη, η οποία συνέβαλε σε μιαν άλλη αντίληψη στην δράση και στο σχεδιασμό της τοπικής επιχειρηματικότητας. Δεν δίστασε ποτέ, υπερασπιζόμενος την γνώμη του, να συγκρουστεί ακόμα και με τους πολύ κοντινούς του συνεργάτες και συναδέλφους. Το Γιώργο, χαιρόσουν να τον ακούς. Σου μετέφερε τη γνώση του και την εμπειρία του με έναν εκπληκτικά επικοινωνιακά ζωντανό τρόπο. Δεν υπήρχε περίπτωση αν έμενες δέκα λεπτά μαζί του, να μη σε κερδίσει: Μέσα από την εμπειρία του, μέσα από τη ζωή του, μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, είναι μια μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία, για την τοπική επιχειρηματικότητα, για την αύρα της φρεσκάδας της άποψης και την υπεράσπιση της ορθότητας της».

 

Δημήτρης Γάκης
Βουλευτής Δωδεκανήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ