Ειδήσεις

Σε αναμονή οι εργαζόμενοι στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Να μην κατατεθεί ένσταση για την απόφαση που ελήφθη σε κεντρικό επίπεδο για την μη πληρωμή τους, ζήτησαν χθες οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ από το δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Νίκο Τσουκαλά.
Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδοθούν διαταγές πληρωμής προκειμένου να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται και να μην χαθεί και άλλος χρόνος με την κατάθεση της ένστασης.

«Εμείς ζητήσαμε να μην κατατεθεί ένσταση για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτά που μας οφείλονται. Ας τα βρουν μεταξύ τους ο Δήμος Ρόδου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τα χρήματα που πρέπει να μας δοθούν δεν είναι πολλά», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ. Νίκος Ρεσβάνης.

«Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί και το νομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Εσωτερικών που περιλαμβάνει την τροπολογία η οποία κατοχυρώνει την λειτουργία της εταιρείας. Πιστεύουμε πως μετά από αυτό όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο κ. Νίκος Ρεσβάνης.
Οι εργαζόμενοι για άλλη μια φορά δήλωσαν πως αγαπούν το νησί και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους.

«Εμείς αγαπάμε το νησί και το αποδεικνύουμε με την παρουσία μας εκεί που μας έχουν ανάγκη. Δεν είμαστε σαν κάποιους που λειτουργούν διαφορετικά στην υπόλοιπη χώρα», τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ.
Σε ερώτηση σχετικά με τις κινήσεις στις οποίες θα προβούν αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημά τους ο κ. Ρεσβάνης δήλωσε:

«Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε νομικό επίπεδο. Περιμένουμε να έρθει στη Ρόδο και η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Δεσμεύθηκε και η Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου ότι θα μας βοηθήσει. Τελούμε σε αναμονή των κινήσεων που θα γίνουν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου