Ειδήσεις

Χ. Κόκκινος: «Ακριβά μου κουνούπια»…

Από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η 4η συνεδρίαση για το 2014 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο με τηλεδιάσκεψη.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, “η έγκριση όρων δημοπράτησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το Νομό Δωδεκανήσου”. Η περιφερειακή πλειοψηφία, με περισή υποκρισία, ζήτησε την προώθηση της δημοπράτησης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!) ενώ όφειλε και μπορούσε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα τη διαδικασία. Νωπές είναι οι μνήμες από το περυσινό πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών που είχε ξεκινήσει “κατόπιν εορτής”.

Παράλληλα διατυπώσαμε τις επιφυλάξεις μας για το ύψος του προϋπολογισμού. Σε εποχές κρίσης, η δαπάνη ύψους 160.000 ευρώ για καταπολέμηση κουνουπιών είναι τουλάχιστον προκλητική.

Για τους παραπάνω λόγους, οι εκπρόσωποι του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας στην Οικονομική Επιτροπή κ. Χάλαμπος Κόκκινος και κ. Γιώργος Παπαμανώλης μειοψήφισαν στην έγκριση όρων δημοπράτησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στο Νομό Δωδεκανήσου.

Την ίδια ώρα, διαπιστώσαμε καθυστέρηση στο πρόγραμμα δακοκτονίας για τις Κυκλάδες και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε το χρόνο δημοπράτησής του. Αρνητική εντύπωση μας προκάλεσε η άγνοια που ομολόγησαν τα στελέχη της περιφερειακής αρχής για την τύχη του προγράμματος…!!!

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου