Τοπικές Ειδήσεις

Σκέρτσος: Επένδυση στο παρόν αλλά και στο μέλλον του τουριστικού μας προϊόντος το TUI co-lab στη Ρόδο

Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την συνάντηση με τον εκπρόσωπο της TUI
Στην συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Fritz Joussen, τον  Διευθύνοντα  Σύμβουλο της TUI, του μεγαλύτερου tour operator παγκοσμίως αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος. Ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα  για τον τουρισμό, καθώς αναμένεται να ξεπεραστεί και το ρεκόρ αφίξεων του 2019.

Ειδικότερα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σκέρτσος:

Στη χθεσινή μας συνάντηση, ο Fritz Joussen, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI, δηλαδή του μεγαλύτερου tour operator παγκοσμίως, εκτίμησε ότι οι τουριστικές αφίξεις θα υπερβούν αυτές του 2019 στη χώρα μας, καθώς μόνο η δική του Εταιρία θα φέρει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια επισκέπτες.

Επιπλέον μίλησε με πολύ θετικά σχόλια για τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφάρμοσε η Ελλάδα συγκριτικά με άλλες τουριστικές οικονομίες κατά τις δυο προηγούμενες τουριστικές σεζόν.

Τέλος ανακοίνωσε την απόφαση της TUI να επενδύσει όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον του τουριστικού μας προϊόντος δημιουργώντας το TUI co-lab στη Ρόδο. Πρόκειται για ένα think tank που μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα μελετήσει και θα εισηγηθεί καλές πρακτικές για τη μετάβαση της τουριστικής μας οικονομίας σε ένα νέο υπόδειγμα που θα στηρίζεται στις αρχές της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης και της διαρκούς εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου