Αθλητικά

Στις 7/3 οι εκλογές της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ (Μάρκου Μουσούρου 70) η ετήσια τακτική γενική συνέλευση, έπειτα από την απόφαση που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15/01/2021. Τα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο θα κληθούν μεταξύ άλλων θεμάτων να αναδείξουν εκπρόσωπο στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Εφόσον προκύψει λόγος ανωτέρας βίας ο νέος τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί έγκαιρα στα σωματεία-μέλη της.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Καλούνται σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων περί γενικής συνέλευσης καταστατικού της ΟΣΕΚΑ τα σωματεία μέλη της δια των νόμιμων αντιπροσώπων της σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση, κατόπιν σχετικής απόφασης της από 15.01.2021 συνεδρίασης του Δ.Σ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. (Μάρκου Μουσούρου 70, Αθήνα) στις 7 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, με τα παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης. Εφόσον προκύψει λόγος ανωτέρας βίας, ο νέος τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί έγκαιρα στα σωματεία- μέλη της Ο.Σ.Ε.Κ.Α.
1.Εκλογή προέδρου και γραμματέα εργασιών της γενικής συνέλευσης
2.Ανακοίνωση οικονομικού απολογισμού από 01/01/2020 έως 31/12/2020
3.Ανακοίνωση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής για τη διαχείριση εκ μέρους του Δ.Σ. από 01/01/2020 έως 31/12/2020.
4.Ανακοίνωση διοικητικού απολογισμού για το χρονικό διάστημα από 01/01/2020 έως 31/12/2020, καθώς και συνολικά για ολόκληρο το χρονικό διάστημα θητείας της απερχόμενης διοίκησης, δηλαδή για το διάστημα 10/12/2016 έως 28/02/2020.
5.Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εκθέσεων οικονομικού και διοικητικού απολογισμών προς έγκριση τους και απαλλαγής του Δ.Σ. και της ελεγκτικής επιτροπής από πάσης κατεύθυνσης.
6.Εκλογή δύο τακτικών μελών και ενός αναπληρωματικού για την εφορευτική επιτροπή διενέργειας αρχαιρεσιών (το τρίτο μέλος θα είναι δικαστικός λειτουργός, ο οποίος και θα προεδρεύει της επιτροπής).
7.Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη επτά τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών για το νέο Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. και για τετραετή θητεία, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό.
8.Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη τριών τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών για τη νέα ελεγκτική επιτροπή της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. και για τετραετή θητεία, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό.
*Πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. είναι ο Τάκης Καλούδης, ο οποίος προέρχεται από την οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, στον οποίο είναι και μέλος του Δ.Σ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου