ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν και πόσες έκλεισαν την τελευταία διετία στα Δωδεκάνησα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Λουκέτο μαγαζί

Το επι­με­λη­τή­ριο της Δω­δε­κα­νή­σου στο πλαί­σιο της ενη­μέ­ρω­σης για το πώς εξε­λίσ­σε­ται η επι­χει­ρη­μα­τι­κό­τη­τα στη Δω­δε­κά­νη­σο μέσα σε ένα δύ­σκο­λο οι­κο­νο­μι­κό πε­ρι­βάλ­λον λόγω του κο­ρω­νοϊ­ού πα­ρα­θέ­τει τα στοι­χεία εγ­γρα­φών δια­γρα­φών για τα έτη 2019, 2020 ανά δήμο που δεί­χνουν και τον βαθμό δυ­σκο­λί­ας στο επι­χει­ρείν στο νομό της Δω­δε­κα­νή­σου .

Χα­ρα­κτη­ρι­στι­κό είναι πως στο σύ­νο­λο των εγ­γρα­φών δια­γρα­φών στη  Δω­δε­κά­νη­σο 2019, 2020, οι δια­γρα­φές αγ­γί­ζουν το 50% και συ­γκε­κρι­μέ­να για το νησί της Κω οι δια­γρα­φές για 2019,2020 είναι σε ένα υψηλό πο­σο­στό της τάξης του -73%.

Επι­χει­ρή­σεις που αφο­ρούν στο σύ­νο­λο και των τεσ­σά­ρων τμη­μά­των του επι­με­λη­τή­ριου.

Σα­ρά­ντης Δη­μή­τρης

Πρό­ε­δρος Του­ρι­στι­κού Τμή­μα­τος Επι­με­λη­τη­ρί­ου Δω­δε­κα­νή­σου

Screenshot_20210121-142320_Office.jpg

Πηγή: kosnews24.gr/

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.