Αθλητικά

Διαιτησία: Τέσσερις Δωδεκανήσιοι στο σεμινάριο της 2ης κατηγορίας

Από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα, θα διεξαχθεί το χειμερινό σεμινάριο των διαιτητών της 2ης κατηγορίας.
Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα συμμετάσχουν τέσσερις ρέφερι του συνδέσμου Δωδεκανήσου. Ο λόγος για τον διαιτητή της 2ης κατηγορίας Μάριο Ωραιόπουλο και τους βοηθούς της ίδιας κατηγορίας Μανώλη Κόττορο, Γιάννη Κοκμοτό και Μιχάλη Χατζημανώλη.
Στο σεμινάριο εκτός από τον έλεγχο της φυσικής κατάστασης, στόχος είναι η εισαγωγή των συμμετεχόντων στο πρωτόκολλο και τις αρχές του VAR.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ:
«Το χειμερινό σεμινάριο αξιωματούχων διαιτησίας 2ης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου σε ξενοδοχείο της Αθήνας και στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή (δοκιμασίες φυσικής κατάστασης).
Μεταξύ των στόχων του σεμιναρίου, όπως έχουν τεθεί εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, είναι η εισαγωγή των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στο πρωτόκολλο και στις αρχές του V.A.R.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον έλεγχο της φυσικής τους κατάστασης, θα γίνει ανάλυση της απόδοσης στο πρώτο μέρος της περιόδου Super League 2 και Football League, καθώς και ενημέρωση από τον integrity officer της Ε.Π.Ο.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου