Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο καλείται να δώσει σήμερα ο Διαγόρας, ο οποίος στις 15:00 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Κορυδαλλού από την πρωτοπόρο Προοδευτική.
Ο «γηραιός» θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πλησιάσει στην κορυφή, αποδεικνύοντας ότι παραμένει δυναμικά μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου και της ανόδου.
Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία στο πλάνο που έχει καταστρώσει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, έτσι ώστε ο Διαγόρας να φύγει από τον Κορυδαλλό με πόντο ή πόντους στις αποσκευές του.
Φυσικά όλοι στον Διαγόρα γνωρίζουν ότι πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο, θεωρούν ότι έχουν τα φόντα, την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.
Η προετοιμασία του «γηραιού» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παντέλης ανακοίνωση την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Ρούνιτς, Μεντής, Χειμωννέτος, Μήτκας, Καρπαθάκης, Βελλίνης, Βελέτης, Σκάρος, Πέεφ, Σερτζίνιο, Γεωργίου, Σουάνης, Αγγελούδης, Κιοσέογλου.
Εκτός πλάνων του έμπειρου τεχνικού είναι οι τραυματίες Αντώνης Γιόνδης και Σπύρος Λάμπρου, όπως και ο Ίον Μπουρλάκου που βρίσκεται στην Μολδαβία με άδεια από τον σύλλογο λόγω οικογενειακού προβλήματος.
Να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή ο Σπύρος Λάμπρου επεβλήθη σε επέμβαση για να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστών που υπέστη.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τις δηλώσεις που παραχώρησε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Αθήνας, ο Νίκος Παντέλης για την σημερινή αναμέτρηση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έμπειρου τεχνικού:
« Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος που αντλεί δύναμη από την έδρα της.
Εμείς θα πάμε για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Την υπολογίζουμε την Προοδευτική αφού πραγματοποιεί μια αξιοθαύμαστη πορεία».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ