Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για την απώλεια της συζύγου του Γιώργου Τσαρούχα

ΚΕΡΙ

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Α. Κολιάδης για την απώλεια της συζύγου του κ. Γ Τσαρούχα αναφέρει τα εξής: Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια της αγαπημένης  συζύγου του Γιώργου Τσαρούχα υποψήφιου της παράταξής μας στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

Η Θάλεια Τσαρούχα υπήρξε υπόδειγμα συζύγου και μητέρας. Η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων όσοι τη γνώρισαν και την αγάπησαν.

Φίλε Γιώργο,

σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνουν τον πόνο της απώλειας της.Συμμεριζόμαστε τη θλίψη σας και σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Δήμαρχος Ρόδου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.