Πολιτιστικά

«Έντεχνα και εντυπωσιακά, ολοκληρώνονται οι πολιτιστικές δράσεις της Περιφέρειας για το 2018»

Με μια διαφορετική συνεργασία, σε έναν καταξιωμένο χώρο, το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επέλεξε να ολοκληρώσει την πλούσια πολιτιστική δράση της για το 2019.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στη νέα αίθουσα τέχνης, στο  Νεστορίδειο Μέλαθρο, και σε συνδιοργάνωση με τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδου, θα ξεχωρίσει η εντυπωσιακή παρουσία της Φωτεινής Δάρρα, σε μια μεγαλοπρεπή συναυλία με τίτλο «Από τη Τζένη Βάνου στην Edith Piaf και τις Μάγισσες της Σμύρνης».

«Η παρουσία της Φωτεινής Δάρρα στον καταξιωμένο χώρο του Νεστορίδειου, δεν αποτελεί απλά μια συναυλία, σαν ένα ταξίδι που θα κρατήσει για λίγο, αλλά μια παρουσία, που θα μείνει στη σκέψη μας για πολύ καιρό, καθώς η επιλογή των τραγουδιών, εκφράζει διάφορες στιγμές της ζωής του καθενός μας.  Μια ξεχωριστή γιορτή, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα,  αφού η συγκεκριμένη καλλιτέχνης συμμετέχει με προθυμία σε συναυλίες ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Η ίδια, αποδέχθηκε την πρόταση, με σκοπό να συμβάλει  στη δράση του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου για δημιουργία παιδότοπου ΑΜΕΑ, αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη και την ξεχωριστή επαφή της με το κοινό, χαρίζοντας χαμόγελο στις καρδιές των μικρών. Και όπως γνωρίζετε, αρχή της Περιφέρειας, είναι να συμμετέχει σε  όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν κοινωνικές δράσεις» δήλωσε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

«Η εκδήλωση, διοργανώνεται με την καθολική στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και για το λόγο αυτό, το Δ.Σ του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή, δήλωσε αρωγός και υπέρμαχος αυτής της προσπάθειας, με την αποδοχή της πρωτοβουλίας του Ομίλου μας. Επίσης, ευχαριστούμε και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, για την εξαιρετική συνεργασία του, προκειμένου να υλοποιηθεί η συναυλία» τόνισε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου κ. Κώστας Παμπρής.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου