ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαλάφας: Οι κάτοικοι της Χίου πρέπει να μάθουν να συμβιώνουν με τους μετανάστες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μπαλάφας
Μέγεθος γραμμάτων

«Δυ­στυ­χώς, οι κά­τοι­κοι της Χίου πρέ­πει να συ­νη­θί­σουν για ένα διά­στη­μα να συμ­βιώ­νουν με τους με­τα­νά­στες» δή­λω­σε σή­με­ρα το πρωί, ο υφυ­πουρ­γός Με­τα­να­στευ­τι­κής Πο­λι­τι­κής, Γιάν­νης Μπα­λά­φας.

«Δυ­στυ­χώς δεν υπάρ­χει η δυ­να­τό­τη­τα αύριο να αδειά­σει η Χίος. Πρέ­πει οι κά­τοι­κοι να συ­νη­θί­σουν για να ένα διά­στη­μα να συμ­βιώ­νουν με έναν αριθ­μό με­τα­να­στών που θα μεί­νει στο νησί», τό­νι­σε ο υφυ­πουρ­γός Με­τα­να­στευ­τι­κής πο­λι­τι­κής, μι­λώ­ντας στο «Ε».

«Η Σούδα πρέ­πει να αδειά­σει από τους με­τα­νά­στες. Πρέ­πει να κλεί­σει και θα κλεί­σει καθώς θα κα­τα­σκευα­στεί τις επό­με­νες μέρες ένας κα­ταυ­λι­σμός στο νησί όπου θα πάνε οι με­τα­νά­στες», τό­νι­σε.

Ο υφυ­πουρ­γός Με­τα­να­στευ­τι­κής Πο­λι­τι­κής, που βρέ­θη­κε στη Χίο την Πα­ρα­σκευή, είπε πως  «τις επό­με­νες μέρες θα υπάρ­ξει με­γα­λύ­τε­ρη αστυ­νό­μευ­ση στο νησί» ενώ πα­ρα­δέ­χθη­κε πως δεν είναι ικα­νο­ποι­η­μέ­νος που κοι­μού­νται σε πα­ρα­πήγ­μα­τα οι με­τα­νά­στες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.