Ειδήσεις

Συνεργασία ΣΕΤΕ με ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος του τουρισμού

Oι περαιτέρω προοπτικές επικοινωνίας και συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων με το ΣΥΡΙΖΑ προς όφελος του τουρισμού συζητήθηκαν μεταξύ του βουλευτή Χανίων και υπεύθυνου σε ζητήματα ανάπτυξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιώργου Σταθάκη και του Προεδρείου του Συνδέσμου

Στη συνάντηση που έγινε, χθες, στα γραφεία του ΣΕΤΕ και διεξήχθη σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργεί η απουσία αναπτυξιακού νόμου την τρέχουσα περίοδο για τις τουριστικές επιχειρήσεις που θέλουν να προβούν σε ανακαινίσεις, τα κενά στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει την ενοικίαση δωματίων και τις προοπτικές διασύνδεσης του τουριστικού κλάδου με τους υπόλοιπους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Από τη πλευρά του ΣΕΤΕ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Βερνίκος.

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου