ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΑΕΕ – On line ρύθμιση οφειλών από σήμερα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
οαεε

Δυνα­τό­τητα ρύθ­μι­σης των οφειλών τους στον Οργα­νι­σμό Ασφά­λι­σης Ελεύ­θε­ρων Επαγ­γελ­μα­τιών έχουν από σήμερα όλοι οι ελεύ­θε­ροι επαγ­γελ­μα­τίες. Οπως ανα­κοί­νωσε η διοί­κηση του Ταμείου, μετά την επίλυση των τεχνι­κών προ­βλη­μά­των με την ΗΔΙΚΑ, από σήμερα λει­τουρ­γεί πλήρως η ηλε­κτρο­νική – μηχα­νο­γρα­φική εφαρ­μογή της νέας ρύθ­μι­σης ληξι­πρό­θε­σμων οφειλών για όσους οφει­λέ­τες δεν έχουν μετα­φερ­θεί τα χρέη τους στο Κέντρο Είσπρα­ξης Ασφα­λι­στι­κών Οφειλών.

Στην ρύθμιση μπορούν να «μπουν» ληξι­πρό­θε­σμες οφειλές έως τις 31 Αυγού­στου του 2014, ενώ απα­ραί­τητη προ­ϋ­πό­θεση παρα­μο­νής στη ρύθμιση απο­τε­λεί η εμπρό­θε­σμη κατα­βολή των τρε­χου­σών εισφο­ρών. «Πρό­κει­ται για μια ευνοϊκή ρύθμιση που δίνει δυνα­τό­τητα με εξό­φληση των οφειλών έως και σε 100 δόσεις, προ­βλέ­πει υψηλά ποσοστά εκπτώ­σεων στα τέλη καθυ­στέ­ρη­σης, αυξη­μέ­νες δυνα­τό­τη­τες επα­νέ­ντα­ξης και μειω­μένο επι­τό­κιο», κατα­λή­γει η ανα­κοί­νωση του ΟΑΕΕ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.