Ειδήσεις

Επιστολή της Μ.Ιατρίδη στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Με αφορμή την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την ίδρυση τμήματος διοίκησης τουρισμού με έδρα τη Ρόδο, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, απέστειλε στον Πρύτανη, Καθηγητή κ. Στέφανο Γκρίτζαλη, την ακόλουθη επιστολή:

Αγαπητέ κ. Πρύτανη,

Μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την θετική απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την ίδρυση του τμήματος διοίκησης τουρισμού, με έδρα τη Ρόδο.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποδεικνύει, για μια ακόμα φορά, ότι συνεχίζει απαρέγκλιτα να εκπληρώνει τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε.

Περαιτέρω, δείχνει ότι, παρά τις δυσκολίες, βρίσκεται κοντά στις νησιωτικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ευρύτερη ανάπτυξη του ακριτικού τόπου μας.

Η απόφαση σας για την ίδρυση πανεπιστημιακού τμήματος διοίκησης τουρισμού με έδρα σε ένα νησί που αποτελεί παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων προορισμών στην Ευρώπη, είναι δεδομένο ότι θα αυξήσει και τη δυναμική του ίδιου του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ως βουλευτής Δωδεκανήσου, σε πολλές ερωτήσεις μου στη Βουλή, απλές και επίκαιρες, είχα ζητήσει την αναβάθμιση των τουριστικών σπουδών στη Ρόδο και την ίδρυση πανεπιστημιακού τμήματος. Η απόφαση σας αυτή, φέρνει πιο κοντά την πραγματοποίηση αυτού του στόχου.

Στο πλαίσιο αυτό, και με βάση τις δυνατότητες που μου δίνει η ιδιότητα μου, θα στηρίξω όλες τις ενέργειες σας, ώστε να υλοποιηθεί, το συντομότερο δυνατόν, η απόφαση σας για την ίδρυση και λειτουργία τμήματος διοίκησης τουρισμού στη Ρόδο.

Με εκτίμηση,
Μίκα Ιατρίδη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου