Αθλητικά

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Σεμινάριο στη Ρόδο με τον Βασίλη Ορφανό

Ένα σημαντικό σεμινάριο διοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο ΔΟΠΑΡ και ο σύλλογος φίλων μοτοσυκλέτας Αρχαγγέλου από το Σάββατο 23 έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για σεμινάριο πρακτικής εκπαίδευσης αναβατών μοτοσυκλέτας, με κεντρικό ομιλητή τον κορυφαίο του είδους Βασίλη Ορφανό.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, αναφέρονται τα εξής:
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. σε συνεργασία με το σύλλογο φίλων μοτοσυκλέτας Αρχαγγέλου διοργανώνουν εκπαίδευση αναβατών μοτοσυκλέτας, με σεμινάρια και πρακτική εκπαίδευση, από έναν κορυφαίο Έλληνα αθλητή – εκπαιδευτή, τον Βασίλη Ορφανό. Με καταγωγή από την όμορφη Κάρπαθο, ο Βασίλης έχει να επιδείξει τεράστια επιτεύγματα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και για τις διακρίσεις του πρέπει να αφιερώσουμε ένα μεγαλύτερο άρθρο (θα το κάνουμε σε επόμενη δημοσίευση). Το πραγματικά μεγάλο, για τα δεδομένα του νησιού μας αθλητικό- εκπαιδευτικό, πρόγραμμα έχει ως εξής :
Σάββατο 23/10/21
Αρχάγγελος ώρα 10:30.
Κυριακή 24/10/21
Άλσος Αγίου Σουλά ώρα 10:30
Δευτέρα 25/10/21
Ομιλίες σε σχολεία.
Τρίτη 26/10/21
Αθλητικό κέντρο ‘’Καλλιπάτειρα’’ ώρα 10:00.
Τετάρτη 26/10/21
Αθλητικό κέντρο ‘’Καλλιπάτειρα’’ ώρα 10:00».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου