ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίτλοι τέλους και επισήμως για τον Ροδιακό

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΙΑΚΟΣ

Την παραί­τησή του από το πρω­τά­θλημα της Β’ κατη­γο­ρίας επι­βε­βαί­ωσε και επι­σή­μως ο Ροδια­κός, η διοί­κηση του οποίου κατέ­θεσε σήμερα στην ΕΠΣΔ το παρα­κάτω έγγραφο:

«Κύριε πρόεδρε

Η διοί­κηση του Αθλη­τι­κού «Ροδια­κού» Συλ­λό­γου βρί­σκε­ται στη δυσά­ρε­στη θέση να σας ανα­κοι­νώ­σει, ότι η ομάδα δεν θα συμ­με­τά­σχει στο νέο πρω­τά­θλημα της Β’ Ερα­σι­τε­χνι­κής Κατη­γο­ρίας, περιό­δου 2020-2021.

Παρά τις προ­σπά­θειές μας, δεν κατα­φέ­ραμε τελικά να συγκε­ντρώ­σουμε τον απαι­τού­μενο αριθμό αθλητών. Επίσης, δυστυ­χώς, εγκλω­βι­στή­καμε και στα σοβαρά οικο­νο­μικά προ­βλή­ματα που προ­έ­κυ­ψαν από την παν­δη­μία του κορω­νοϊού.

Λυπού­μα­στε για την απόφασή μας, η οποία ακο­λού­θησε του αρχικού ενθου­σια­σμού μας για συμ­με­τοχή.

Ελπί­ζο­ντας ότι την επόμενη χρονιά όλα θα είναι δια­φο­ρε­τικά προς το καλύ­τερο, ζητούμε την κατα­νό­ησή σας.

Σας ευχό­μα­στε καλή αγω­νι­στική περίοδο!».

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως η απο­χώ­ρηση του Ροδια­κού αλλάζει τα δεδο­μένα στη μάχη για την αποφυγή του υπο­βι­βα­σμού, καθώς τον δρόμο για τη Γ’ κατη­γο­ρία θα πάρει η ηττη­μένη του νοκ άουτ αγώνα μπαράζ που θα δώσουν οι ομάδες, οι οποίες θα τερ­μα­τί­σουν στην τελευ­ταία θέση των δύο ομίλων.

Οι ομάδες του 1ου ομίλου που επρό­κειτο να αντι­με­τω­πί­σουν, βάσει του αγω­νι­στι­κού προ­γράμ­μα­τος, τον Ροδιακό, θα κερ­δί­ζουν το ματς με σκορ 3-0.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.