Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, τις κλήσεις σε απολογία και τις αποφάσεις επί των απολογιών.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Διγενής- Κλεόβουλος στις 14/10 (5η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, Β. Παπασταμάτη, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (προφανή ευκαιρία για γκολ) (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, Γ. Χουτεσιώτη, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Ταξιάρχης Καλάθου- Αστέρας Μασάρων στις 15/10 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή του Ταξιάρχη Καλάθου, Ι. Χαλάτζη, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (προφανή ευκαιρία για γκολ) (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Ακουσίλαος- Ηρακλής Λάρδου στις 15/10 (Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή του Ακουσίλαου, Β. Κρητικό, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (προφανή ευκαιρία για γκολ) (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Νικαγόρας Κεφάλου- Ποσειδώνας Καρπάθου στις 15/10 (5η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καρπάθου, Ι. Κοντονικολό, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (εσκεμμένη καθυστέρηση) (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Αποφάσεις επί απολογιών
Απόλλωνας Καλυθιών- Άρης Αρχαγγέλου στις 07/10 (4η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Απόλλωνα Καλυθιών την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3α’ του Π.Κ.).
Διγενής- Α.Ε.Ρ.Α. στις 07/10 (4η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο της Α.Ε.Ρ.Α. την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης, στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Μιχ. Αντώνογλου- πρόεδρο την πειθαρχική της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στο χώρο των αποδυτηρίων για ένα μήνα και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 12’ παρ. α’ και άρθρο 5’ παρ. γ’ του Π.Κ.).
Κλήσεις σε απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 26/10/2017 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και Νομικά πρόσωπα:
Ηρακλής Μαριτσών- Δόξα Ψίνθου στις 14/10 (5η αγωνιστική)
Το σωματείο της Δόξας Ψίνθου και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Ελ. Ελευθερίου- εκπρόσωπος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,4,5,6,11,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου