Στις 19-10-2015 συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου:
α) ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και εννέα μηνών, για κλοπή και
β) ένας 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 6.850 ευρώ, για επιταγές.

Στις 19-10-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου δυο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 28 και 25 ετών γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στη κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επίσης, σε έρευνα που έγινε σε σπίτι που διαμένουν οι συλληφθέντες, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μεταξύ άλλων μία ηλεκτρονική ζυγαριά η οποία κατασχέθηκε.

Στις 19-10-2015 το βράδυ συνελήφθη στο Φαληράκι της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου ένας 56χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ