Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ – Ομιλητής σήμερα και ο κ. Γ. Χατζημάρκος

Ξεκινά σήμερα το συνέδριο του ΣΕΤΕ, με την παρουσία του πρωθυπουργού, πλήθους υπουργών, αλλά και κορυφαίων προσωπικοτήτων του Τουρισμού. Φέτος, έχοντας ενισχύσει το συνέδριο και αναπτύξει σύνθετη θεματολογία με άξονα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τις επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν, η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο αναδεικνύοντας την σημασία του ελληνικού Τουρισμού.
Σήμερα θα τοποθετηθούν οι περιφερειάρχες Σταύρος Αρναουτάκης , Θεόδωρος Γαλιατσάτος , Απόστολος Τζιτζικώστας και Γιώργος Χατζημάρκος, οι οποίοι θα αναπτύξουν τον σχεδιασμό των περιφερειών τους σχετικά με τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε συλλογικά να γίνουν τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης της εποχικότητας.
Στο επίσημο γεύμα, η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, θα απευθύνει επίσημη ομιλία σχετικά με τον σχεδιασμό της Εθνικής Στρατηγικής των επόμενων ετών, τονίζοντας πως η αγαστή συνεργασία που είχαμε φέτος θα πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού και τα επόμενα χρόνια.
Στο δείπνο του συνεδρίου, επίσημος ομιλητής θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νίκος Δένδιας ο οποίος θα αναπτύξει τον σχεδιασμό του υπουργείου σχετικά με το ΕΣΠΑ, θα αναφερθεί στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα δώσει στοιχεία σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Αύριο, ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, θα αναπτύξει στην ομιλία του όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουμε με το ανθρώπινο παράγοντα του τομέα, αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, ενώ το συνέδριο θα φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια του δεύτερου δείπνου τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μετά τη τελευταία Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, θα απευθυνθεί για δεύτερη φορά, στο σύνολο του ελληνικού τουρισμού κάνοντας σαφές το γεγονός ότι ο τομέας του τουρισμού συγκράτησε τη χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης.

ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου