ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ Κω: «Πουλάνε αεροδρόμια, λιμάνια, πεζοδρόμια»- Η οποιαδήποτε αδράνεια και ολιγωρία δεν επιτρέπεται

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μέγεθος γραμμάτων

Πο­λί­τες της Κω, η κυ­βέρ­νη­ση Σα­μα­ρά – Βε­νι­ζέ­λου πα­ρα­χω­ρεί το αε­ρο­δρό­μιο της Κω σε ιδιώ­τη.

Η πα­ρα­χώ­ρη­ση του θα ανε­βά­σει το κό­στος του αε­ρο­δρο­μί­ου. Η αύ­ξη­ση του κό­στους θα ση­μά­νει αύ­ξη­ση στην τιμή των ήδη ακρι­βών ει­ση­τη­ρί­ων, θα μειώ­σει τις πτή­σεις και συ­νε­πώς τις αφί­ξεις από το εξω­τε­ρι­κό προς Κω, θα απο­μα­κρύ­νει τις εται­ρί­ες χα­μη­λού κό­στους οι οποί­ες ου­σια­στι­κά κι­νούν την το­πι­κή αγορά.

Ταυ­τό­χρο­να προ­γραμ­μα­τί­ζε­ται από το ΤΑΙ­ΠΕΔ η πώ­λη­ση σε ιδιώ­τη με­γά­λης δη­μό­σιας έκτα­σης 212 στρεμ­μά­των δίπλα στο αε­ρο­δρό­μιο, που θα επι­τρέ­ψει την κα­τα­σκευή με­γά­λου εμπο­ρι­κού κέ­ντρου τύπου MALL.

Η συ­νέ­πειες από την κα­τα­σκευή ενός τέ­τοιου συ­γκρο­τή­μα­τος θα είναι κα­τα­στρο­φι­κές για εκα­το­ντά­δες μι­κρο­με­σαί­ες επι­χει­ρή­σεις σε όλο το νησί.

Η οποια­δή­πο­τε αδρά­νεια και ολι­γω­ρία δεν επι­τρέ­πε­ται.

Οι φο­ρείς του νη­σιού, το Εμπο­ρι­κό Επι­με­λη­τή­ριο, ο Σύλ­λο­γος Ξε­νο­δό­χων, οι Επαγ­γελ­μα­τι­κοί Σύλ­λο­γοι, Ο Δήμος Κω πρέ­πει επι­τέ­λους να ασχο­λη­θούν με ένα ζή­τη­μα που θα ση­μα­δέ­ψει τις ζωές μας χωρίς δυ­να­τό­τη­τα επι­στρο­φής.

Ήδη στα Χανιά και στην Κέρ­κυ­ρα οι αντί­στοι­χοι φο­ρείς έχουν ξε­ση­κω­θεί για την επα­πει­λού­με­νη πώ­λη­ση των αε­ρο­δρο­μί­ων τους, εμείς θα πα­ρα­μεί­νου­με θε­α­τές!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.