Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Αγωγές από τα «ελάφια»

Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θα προσφύγει η ΠΑΕ Ρόδος καταθέτοντας αγωγές.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα ακόλουθα:
«ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ
Στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και σε αγωγές κατά αυτών που θεώρησαν πως έγιναν παρατυπίες, διατύπωσαν θέσεις περί πλαστότητας κλπ καθώς και αναφορές για την χρήση πλαστών στοιχείων για την εγκυρότητα της ΠΑΕ Ρόδος θα προχωρήσουν και θα υποβάλουν αύριο (σ.σ. σήμερα Δευτέρα) οι δικηγόροι μας.
Ακόμη η χρήση του ονόματος ενός από τους ανθρώπους που συνόδευσαν τον πρόεδρο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που εκεί δεν είχε γίνει γνωστό το όνομα αλλά κατόπιν στο γραφείο του κ. Αυγενάκη, αναδεικνύει από πού… διέρρευσαν οι δήθεν πληροφορίες για τραμπουκισμούς κλπ. Γι αυτές λοιπόν τις διαρροές θα υποβάλουμε μηνυτήρια αναφορά για να γίνει σαφές πως δεν μπορεί η υπάλληλος και ο προϊστάμενος της να ψεύδονται και να διαρρέουν ψευδείς ειδήσεις χάριν εντυπώσεων!
Η αστειότητα φτάνει στο τέλος της! Η ευνομούμενη κοινωνία έχει κανόνες…»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου