Τοπικές Ειδήσεις

Σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα Κρεμαστής-Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων που εξήγγειλε ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλουδών κ. Τάσος Σπανός , συγκάλεσε χτες (19/09/19) σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα Κρεμαστής.

Συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Μιχαήλ Δράκος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος πολεοδομικού σχεδιασμού κ. Παπαοικονόμου Βασίλειος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αναβάθμισης σχολικών μονάδων και παραλιών κ. Στάμος Αθανάσιος καθώς επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν:

Α) Η κοιλάδα των Πεταλουδών

Β) Το δημοτικό κτήριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της δημοτικής ενότητας

Γ) Σημαντικά προβλήματα και ελλείψεις στο κτήριο του παιδικού σταθμού Κρεμαστής

Επισημάνθηκε ιδιαιτέρως το μεγάλο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών.

Αποφασίστηκε η διάνοιξη των φρεατίων και των ρεμάτων ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στα προβλήματα της καθαριότητας και της καθημερινότητας και δόθηκαν οδηγίες και εντολές στους υπηρεσιακούς παράγοντες για την άμεση αντιμετώπιση τους.

Ο αντιδήμαρχος, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, επισήμανε την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.

Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου & Πεταλουδών

Αναστάσιος Ν. Σπανός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου