Με ανακοίνωση που εξέδωσε η προσωρινή διοίκηση του Καλυμνιακού, απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο Βασίλης Δαρκαδάκης.
Αναλυτικά:
«K. Βασίλη Δαρκαδακη, σας ενημερώνουμε ότι τσάμπα μάγκες είναι αυτοί που αυτοαποκαλούνται γενικοί αρχηγοί στις πλάτες άλλων.
Εμείς είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που βρήκαμε την ομάδα του νησιού μας σε αδράνεια και στο Πρωτοδικείο. Λόγω της αγάπης μας στον Καλυμνιακό και βασιζόμενοι στις δικές μας πλάτες είπαμε να σταματήσουμε αυτή την μάστιγα που ταλαιπωρεί τον Καλυμνιακό τα τελευταία 20 χρόνια, αν θα κατέβει ή δεν θα κατέβει.
Όπως και το να σταματήσει να είναι η φύρα του νησιού και όπως κάνετε τώρα, να σπέρνει μόνο διχόνοια και να απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο. Εμείς σκοπό έχουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο στο γήπεδο γιατί θα βασιστούμε σε αυτούς. Με την συμμετοχή τους σαν τακτικά μέλη και με το δικαίωμα να εκλέγουν διοικητικό συμβούλιο. Με αληθινές εκλογές και γενικές συνελεύσεις.
Γι’ αυτό, αν πραγματικά αγαπάτε τον Καλυμνιακό ελάτε γραφτείτε και εσείς μέλος και αφήστε τις φήμες και δώστε μας χρόνο για να δείτε και τα έργα.
Με εκτίμηση η προσωρινή διοίκηση».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ