Ο ελληνικός λαός θα πάρει το μέλλον στα χέρια του και θα επισφραγίσει τη μετάβαση σε άλλη εποχή, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Θα δώσει σήμερα εντολή συνέχειας και προοπτικής, πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο λαός με τη συμμετοχή του δεν θα αφήσει άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν, θα πάρει το μέλλον στα χέρια του κι έτσι θα επισφραγίσει τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, δίνοντας εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής. Δίνοντας εντολή για μια ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας που έχει ανάγκη ο τόπος.

Αλλά και για μια κυβέρνηση μάχης που θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια αυταπάρνηση να δίνει τις μάχες για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και μέσα στη χώρα.

Για τις μεγάλες συγκρούσεις που είναι αναγκαίες, προκειμένου να προχωρήσουμε στις τομές, αλλαγές, μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει, για να ξεφύγουμε από το παλιό καθεστώς που μας κρατά καθηλωμένους.

Να δώσουμε την προοπτική οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν σε αυτό τον τόπο, να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν, να μείνουν εδώ. Αλλά και να γίνει ξανά η χώρα μας ένας ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

Είμαι αισιόδοξος. Αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα, μια μέρα που μπορούμε να την κερδίσουμε από σήμερα.

Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε μπροστά, ανοίγοντας δρόμους. Το έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

Όταν ο λαός μας είναι στην πρώτη γραμμή, η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, τα πάντα είναι δυνατά, υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, στην Κυψέλη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ