Με επιφύλαξη υποδέχτηκαν τα κομματικά επιτελεία τη δημοσιοποίηση των exit polls.

Ψύχραιμη και ελαφρώς ηττοπαθής πρώτη αντίδραση από ΝΔ

Ελαφρώς απολογητική και με εμφανή την προσπάθεια να αποδεχτεί την εκλογική ήττα εμφανίστηκε η ΝΔ μετά τα exi poll στην ανεπίσημη πρώτη αντίδρασή της. Όπως λένε στη Συγγρού τα exit poll δεν αποτελούν βάση για ασφαλή συμπεράσματα, επεσήμαναν ότι η αποχή συνετέλεσε στο αποτέλεσμα και είναι γεγονός που αποδεικνύουν ότι οι πολίτες δεν ήθελαν τις εκλογές. Όπως λένε η ΝΔ κατάφερε σε ελάχιστο διάστημα να αναζητήσει σημαντικά ζητήματα, διαψεύστηκαν όσοι πίστευαν ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ υγιεινό περίπατο.

Κουμουνδούρου: Σε τρεις ημέρες θα έχουμε κυβέρνηση

«Σταθερό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εμφανές πόσα κόμματα θα εισέλθουν στη Βουλή» Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση των exit polls. «Σε τρεις ημέρες θα έχουμε κυβέρνηση», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Λαϊκή Ενότητα: Αισιοδοξία και αναμονή

Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εμφανίζεται αισιόδοξο και υπογραμμίζει ότι περιμένει τα πραγματικά και επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών.

Σημειώνεται πως το κοινό exit poll των καναλιών δείχνει πως η ΛΑΕ συγκεντρώνει ποσοστό 2,5-3,5%.

ΑΝΕΛ: Επίθεση Καμμένου σε δημοσκόπους

Με τους δημοσκόπους τα έβαλε λίγα λεπτά μετά τα πρώτα exit poll ο Πάνος Καμμένος και ιδιαίτερα με τις δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ