ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι πιτσιρικάδες της ΑΕ Λέρου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕ ΛΕΡΟΥ

Ολο­έ­να και με­γα­λύ­τε­ρος είναι ο αριθ­μός των αγο­ριών και των κο­ρι­τσιών από τη Λέρο που εντάσ­σο­νται στην ακα­δη­μία της το­πι­κής Αθλη­τι­κής Ένω­σης προ­κει­μέ­νου να δι­δα­χθούν τις βα­σι­κές αρχές του πο­δο­σφαί­ρου. Η αντα­πό­κρι­ση των παι­διών γε­μί­ζει με χαρά τους πα­ρά­γο­ντες του σω­μα­τεί­ου και ει­δι­κά τον επι­κε­φα­λής προ­πο­νη­τή των τμη­μά­των υπο­δο­μών, Δια­μα­ντή Τσά­τσο, ο οποί­ος βρί­σκε­ται στην ευ­χά­ρι­στη θέση να συ­γκρο­τή­σει φέτος, για πρώτη φορά, και ομάδα της ηλι­κια­κής κα­τη­γο­ρί­ας Κ 14.

Οι προ­πο­νή­σεις θα ξε­κι­νή­σουν στις 31 Αυ­γού­στου, με τον Δια­μα­ντή Τσά­τσο να στέλ­νει το μή­νυ­μά του με ανάρ­τη­σή του σε ιστο­σε­λί­δα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης:

«Ήρθε η ώρα μας λοι­πόν!!!

Κάθε χρόνο και κα­λύ­τε­ροι ,κάθε χρόνο πε­ρισ­σό­τε­ροι!!!

Πολ­λές οι δυ­σκο­λί­ες λόγω της κα­τά­στα­σης, όμως εμείς εί­μα­στε εκεί να κά­νου­με το δικό μας ξε­κί­νη­μα!!!

•φέτος εκτός από συμ­με­το­χή στο πρω­τά­θλη­μα Κ17 και Κ12, για πρώτη φορά δη­λώ­σα­με συμ­με­το­χή και στο Κ14!!!

•τμήμα και πάλι για τους μπό­μπι­ρές μας Κ6!!!

•και για τα κο­ρί­τσια μας, συμ­με­το­χή σε κάθε γκρουπ και επί­σης μπο­ρούν να παί­ζουν και στους αγώ­νες Κ12 μαζί με τα αγό­ρια!!!»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.