Την 17η Αυγούστου 2019 συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 35χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 8 δισκία άγνωστης χημικής σύστασης.
-Την ίδια ημέρα εντοπίσθηκαν στη Σύμη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, 30 αλλοδαποί (17 άνδρες και 9 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
-Την 18η Αυγούστου 2019 συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, ένας 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
-Τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, τρεις ημεδαποί ηλικίας 52, 60 και 65 ετών, γιατί λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

-Την 18η Αυγούστου 2019 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, μια 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου με ποινή φυλάκισης 3 ετών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ