Τοπικές Ειδήσεις

Τηλ. Καμπούρης: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των όψεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου (Ορφανοτροφείου)

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, κάνει γνωστή την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των όψεων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου (Ορφανοτροφείου). Στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά:

“Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών εκπόνησε μελέτη και προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την καθαίρεση των επικίνδυνων επιχρισμάτων καθώς και στην αποκατάσταση ,ανακατασκευή και χρωματισμό αυτών .
Παράλληλα είμαστε έτοιμοι με νέα εργολαβία για την άκρως απαραίτητη αντικατάσταση όλων των ξύλινων κουφωμάτων του σχολείου,έτσι ώστε να δώσουμε σε γονείς,μαθητές και δασκάλους ένα περιβάλλον ασφάλειας και σιγουριάς για ν’αφοσιωθούν με προσήλωση στο στόχο τους.
Γι’ακομη μια φορά τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στις τεχνικές υπηρεσίες για την ταχύτητα και αμεσότητα στην αντιμετώπιση των κινδύνων .
Στη δημοτική αρχη του Αντώνη Καμπουρακη οι υποσχέσεις δεν είναι του χαρακτηρα μας.Τα προβλήματα πολλά και καθημερινά.Δίνουμε λυσεις μ’έργα .Οι φωτογραφίες που ακολουθούν το επιβεβαιώνουν περίτρανα.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου