Τοπικές Ειδήσεις

Το ΓΝΡ συνεχίζει την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας σε ΑμεΑ

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου στηρίζοντας τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες συνεχίζει την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας υπό γενική αναισθησία.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι οδοντίατροι του Νοσοκομείου μας επισκέφθηκαν το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων «Άγιος Ανδρέας», κατέγραψαν τα οδοντιατρικά προβλήματα και ενημερώθηκαν για το ιατρικό ιστορικό των φιλοξενούμενων παιδιών.

Στις 15 Ιουλίου 2020 αντιμετωπίστηκαν υπό γενική αναισθησία τα οδοντιατρικά προβλήματα σε 3 παιδιά του Θεραπευτηρίου «Άγιος Ανδρέας». Οι επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τους Γαλανού Πολύμνια Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος, Χατζηλία Βασιλική – Κλεονίκη Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος και Τσελεπή Λάζαρο Επιμελητή Α’ του Οδοντιατρικού τμήματος.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου