Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Νατάσας Δεληγιάννη

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Οι σημερινές, προσβλητικές για τον θεσμό αλλά και για τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, δηλώσεις του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, Παναγιώτη Κουνάκη, με αναγκάζουν να στηλιτεύσω, για πρώτη φορά δημόσια, μια συμπεριφορά που διαπιστώνω ότι, λόγω της συχνότητας της εμφάνισής της, αποκτά χαρακτηριστικά εμμονής.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης οφείλει να γνωρίζει ότι βάσει του κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου, απαγορεύεται να τοποθετείται εκτός θέματος και οποτεδήποτε αυτό συμβαίνει, η Πρόεδρος υποχρεούται να εφαρμόζει τον κανονισμό και να του αφαιρεί τον λόγο.

Ουδείς μπορεί να προσβάλλει τον θεσμό, να τοποθετείται επί οποιουδήποτε θέματος αυτός μόνος κρίνει και να προκαλεί, έχοντας τη θρασύτατη απαίτηση να ανέχονται όλοι την παραβατική, ως προς τον κανονισμό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου συμπεριφορά του και την υποβάθμιση του θεσμού.

Λυπάμαι γι αυτόν, αλλά το κύρος του θεσμού επιβάλλει την απομόνωση φαινομένων τύπου Κουνάκη.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου