Παρόλο το έντονο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών από παλιούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου η Α.Ε Κως δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει εκλογές, καθώς δεν μπόρεσε ουσιαστικά να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και η όλη διαδικασία πήρε παράταση για μια εβδομάδα με τις εκλογές να ορίζονται ξανά το Σάββατο 25 Ιουλίου (17:30 -19:30).
Η Α.Ε Κως βρίσκεται σε ένα αρκετό κρίσιμο μονοπάτι διοικητικά, θέλει να βρει την ηρεμία που της αρμόζει ωστόσο η ομάδα ταλαιπωρείται ακόμα και σίγουρα χρειάζεται όλοι να δείξουν «εμπράκτως» την αγάπη τους για τους «βυσσινί» αφήνοντας στην άκρη είτε προσωπικές διαφορές, είτε παρεξηγήσεις του παρελθόντος.
Είναι σίγουρα λάθος ότι η ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιάσει ψηφοδέλτιο για να πάει σε εκλογές όμως υπάρχει μια εβδομάδα για να διορθωθεί το λάθος και να μπορέσει ο σύλλογος να προχωρήσει.
Στην εκλογική διαδικασία του Σαββάτου βρέθηκε κανονικά η εφορευτική επιτροπή, ενώ υπήρχε και παρουσία δικηγόρου, όμως αφού δεν υπήρχαν υποψήφιοι οι εκλογές πήραν αναβολή για το Σάββατο 25 Ιουλίου.
Υποβολή υποψηφιοτήτων στην εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουλίου στους: Μιχάλη Παπαγιαννόπουλο 698 125 7930, Τέλη Χατζηγιαννίδη 694 430 8456 και Ελισάβετ Πλατέλλα 695 134 6336.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ