ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχάλης Μανιάς: «Θα είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΝΙΑΣ

Την πε­ποί­θη­ση πως ο Αστέ­ρας Τρί­πο­λης θα είναι έτοι­μος στον δεύ­τε­ρο προ­κρι­μα­τι­κό γύρο του Europa League για τους αγώ­νες (εκτός απρο­ό­πτου) απέ­να­ντι στη Χι­μπέρ­νιαν εξέ­φρα­σε ο Μι­χά­λης Μα­νιάς μι­λώ­ντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 28χρο­νος Ρό­διος φορ ανα­φέρ­θη­κε στην πο­ρεία της προ­ε­τοι­μα­σί­ας, τις αλ­λα­γές στο ρό­στερ, τη συ­νερ­γα­σία με τον Σάββα Πα­ντε­λί­δη, αλλά και τις προ­σω­πι­κές του βλέ­ψεις.

Ανα­λυ­τι­κά, ο Μι­χά­λης Μα­νιάς μί­λη­σε στον Σω­τή­ρη Τα­μπά­κο για:

-την πο­ρεία της προ­ε­τοι­μα­σί­ας: «Όλα κύ­λη­σαν ομαλά, δου­λέ­ψα­με αρ­κε­τά και ελ­πί­ζου­με να εί­μα­στε έτοι­μοι την επό­με­νη εβδο­μά­δα που αρ­χί­ζουν οι υπο­χρε­ώ­σεις μας. Εμείς κά­να­με μόνο νίκες στην προ­ε­τοι­μα­σία, αλλά δεν νο­μί­ζω πως αυτό είναι κακό. Τα δύο φι­λι­κά ήταν απέ­να­ντι σε καλές ομά­δες και φά­νη­κε ότι εί­μα­στε σε καλό δρόμο».

-τα ματς του δευ­τέ­ρου προ­κρι­μα­τι­κού γύρου του Europa League: «Η Χι­μπέρ­νιαν έχει ένα πολύ με­γά­λο προ­βά­δι­σμα για να είναι η αντί­πα­λός μας, πολύ δύ­σκο­λα θα αλ­λά­ξει. Προ­σα­να­το­λι­ζό­μα­στε προς το συ­γκε­κρι­μέ­νο αντί­πα­λο και πι­στεύω πως θα εί­μα­στε έτοι­μοι να διεκ­δι­κή­σου­με την πρό­κρι­ση».

-τις αλ­λα­γές στο ρό­στερ του Αστέ­ρα: «Έγι­ναν πολ­λές αλ­λα­γές, αλλά τα παι­διά που ήρθαν έχουν ποιό­τη­τα, προ­σαρ­μό­ζο­νται γρή­γο­ρα και αι­σιο­δο­ξού­με πως θα μπουν γρή­γο­ρα στη φι­λο­σο­φία του προ­πο­νη­τή. Όσο περνά ο και­ρός θα γι­νό­μα­στε κα­λύ­τε­ροι. Ο Αστέ­ρας ανέ­κα­θεν είχε ποιο­τι­κούς παί­κτες Έλ­λη­νες και ξέ­νους. Υπάρ­χει ένα μείγ­μα και μια ισορ­ρο­πία στο φε­τι­νό ρό­στερ».

-τη συ­νερ­γα­σία με τον Σάββα Πα­ντε­λί­δη: «Είναι ένας προ­πο­νη­τής που γνω­ρί­ζει πολλά πάνω στο πο­δό­σφαι­ρο. Δεν είχε την ευ­και­ρία μέχρι τώρα να το δεί­ξει, παρά μόνο στον Ηρα­κλή που ήταν υπό διά­λυ­ση και τον έσωσε. Είναι πολύ ορ­γα­νω­μέ­νος στη δου­λειά του. Μας με­τα­δί­δει μια ενέρ­γεια που πιο πριν δεν την εί­χα­με. Έχου­με δεθεί πιο πολύ σαν ομάδα. Πα­ρό­τι δεν αρ­χί­σα­με καλά πέρσι, με την έλευ­ση του κό­ουτς δέ­σα­με και γί­να­με ομάδα».

-τις προ­σω­πι­κές του βλέ­ψεις: «Θέλω πρω­τί­στως να είμαι υγιής. Από εκεί και πέρα θέλω να βοηθώ την ομάδα με τα γκολ μου. Στό­χος μου προ­σω­πι­κός είναι να ξε­πε­ρά­σω τα 12 γκολ που πέ­τυ­χα την πε­ρα­σμέ­νη σεζόν».

-το αν τον βο­ή­θη­σε η εμπει­ρία στη Βέ­στερ­λο: «Εκεί­νη την πε­ρί­ο­δο δεν το είχα κα­τα­λά­βει, γιατί δεν έπαι­ζα πολύ και αυτό δεν μου άρεσε, αλλά πι­στεύω πως η συ­γκε­κρι­μέ­νη εμπει­ρία με βο­ή­θη­σε».

-το αν θα έπαι­ζε ξανά στο εξω­τε­ρι­κό: «Θα ξα­νά­φευ­γα στο εξω­τε­ρι­κό. Είδα το πο­δό­σφαι­ρο από μια άλλη οπτι­κή γωνία και μόνο καλά πράγ­μα­τα απο­κό­μι­σα από την πα­ρου­σία εκεί».

-την πα­ρου­σία του στην Εθνι­κή: «Ήταν ένα παι­δι­κό όνει­ρο και πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε. Ελ­πί­ζω να συ­νε­χί­σω να βοηθώ την ομάδα μου, ώστε να μπο­ρέ­σω να έχω ξανά την τύχη να κληθώ».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.