Αθλητικά

Στην Πολωνία μικτή ομάδα κοριτσιών από τη Ρόδο!

Για το Γιάσλο της Πολωνίας αναχώρησε χθες το βράδυ μικτή ομάδα βόλεϊ της Ρόδου που αποτελείται από αθλήτριες των σωματείων Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς, Γ.Σ. Διαγόρας και Α.Σ.ΠΕ.Δ. Η ομάδα υπό την καθοδήγηση των προπονητών Κέλυς Δαουτοπούλου και Λοΐζου Παπακωνσταντίνου θα πάρει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που διεξάγεται εδώ και 24 χρόνια και θα αγωνιστεί απέναντι σε ομάδες των χωρών Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σλοβακία, Κροατία, Ρουμανία, Τσεχία, Αλγερία και Πολωνία.
Οι αθλήτριες που συμμετέχουν είναι οι: Βήτου Αγγελική, Ευσταθίου Μιχαέλα, Κουροπούλου Εσμεράλδα, Μαθιουδάκη Ευρυδίκη, Μαρτατζίου Γιουστίνα, Μαυρίδου Χαριτίνα, Σαλαμαστράκη Σοφία, Σπανουδάκη Αναστασία, Σκαρτσίλη Ηλέκτρα, Χατζηβάσιλα Κωνσταντίνα και Χατζηγιάννη Δανάη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου